BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Unokázos csaló milliókat csalt ki a gyanútlan idősektől

Unokázós csalásban segített a 25 éves nő, egy terézvárosi lakásban fogták el a rendőrök.

Unokázós csalásban segített a 25 éves nő, egy terézvárosi lakásban fogták el a rendőrök. Telefonon keresztül, sokszor rendőrnek adta ki magát a csaló, így csalt ki több mint 8 millió forintot és közel 2 millió forint értékű arany ékszereket öt idős hölgytől – írja a police.hu.

A csaló a már ismert módszerrel csalt ki pénzt az idős hölgyektől, a pénzátadására pedig, mindig más helyszínt beszélt meg az áldozatokkal. Az átadás során egy fiatal nő vette át a pénzt, illetve az ékszereket.

https://www.youtube.com/watch?v=xUDgI4JI9DE&feature=youtu.be

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztály unokázós nyomozócsoport kollégái azonosították a csalásban segítő 25 éves nőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki, végül egy terézvárosi lakásban fogták el.

A rendőrök B. Karolinát őrizetbe vették és ötrendbeli üzletszerűen elkövetett csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A XI. kerületi nyomozók előterjesztést tettek a nő letartóztatásának indítványozására.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.