BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már több mint 2 millió embert beoltottak Magyarországon

Minden ötödik magyar megkapta az oltást.

Átlépte a kétmilliót a beoltottak száma. Magyarország oltási programja ezzel újabb határállomáshoz ért, minden ötödik magyar már megkapta az oltást – írja a koronavirus.gov.hu.

Fotó: VG

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/2524119644559773

Közel 540 ezer oltást adtak be a múlt héten. Az oltás ütemét a vakcinaszállítmány üteméhez kell igazítani – jelentette ki korábban György István területi közigazgatásért felelős államtitkár.

A héten a fókuszban a pedagógusok oltása lesz, a második ütemet a húsvét utáni hétre tervezik. A bölcsődékben és a szakképzésben dolgozók is kapnak vakcinát. Mindenkit be fognak oltani, aki hétfő éjfélig regisztrált.

Kedden 4609 új fertőzöttet regisztráltak, a kórházban kezelt betegek száma 262 fővel nőtt, és 274 személy hunyt el.

Regisztráció védőoltásra

Tavaly decemberben megnyílt a regisztráció lehetősége az interneten is a koronavírus elleni védőoltásra. Regisztrálni a https://vakcinainfo.gov.hu/ honlapon lehet. Mivel a kormány nem tette kötelezővé az oltást, a vakcinát csak azok fogják megkapni, akik regisztrálnak.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.