BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Telt házas lesz az este az új budapesti kézilabda arénában

Az aréna megközelítéséhez a közösségi közlekedést javasolják.

Telt házzal, azaz 20 ezer nézővel várja a magyar válogatott pályára lépését csütörtök este az új budapesti kézilabda aréna 

– írja a Watch Games.

Fotó: Róka László / MTI

A várható tömeg miatt arra kérik a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban érkezzenek a férfi kézilabda Európa-bajnokság magyar mérkőzéseire, hogy biztosan időben el tudják foglalni a helyeiket. 

A rendezvényen csak érvényes védettségi igazolvánnyal vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel lehet részt venni. A megváltott jegyekkel és a védettségi igazolvánnyal (vagy igazolvány hiányában negatív PCR-teszteredménnyel) a belépésre jogosító karszalagokat a kijelölt átvételi pontokon lehet fölvenni.

A maszk viselése az arénában végig kötelező.

Az aréna megközelítéséhez a közösségi közlekedést javasolják

A BKK sűríti a járatait a férfi kézilabda Európa-bajnokság (Eb) budapesti meccsei idején, amelyet a Népligetnél megépült multifunkcionális sportcsarnokban, az MVM Dome-ban játszanak. A Népligetnél megálló 1-es villamos, 3-as metró és metrópótló busz az esti mérkőzések után gyakrabban jár majd. A rendezvényhelyszín közelében van a Mol Bubi Népliget M (buszpályaudvar) gyűjtőállomása és egy újonnan kialakított kerékpárparkoló; ezek a Könyves Kálmán körútról és az Üllői út felől kerékpárúton, illetve kerékpásávon is könnyen megközelíthetők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.