BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kánikulai iskolakezdés: marad a hőség a héten

Kevés esővel és 30 fok feletti hőmérséklettel indul a szeptember.

Kedden többnyire napos időre készülhetünk, csak néhány fátyol- és gomolyfelhő jelenhet meg az égen. Csapadék kialakulása nem valószínű. A szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalban a hőmérséklet általában 16 és 22 fok között mozog. Délutánra 32 és 37 fok közötti melegre számíthatunk.

20240716 Budapest
Kánikula, hőség, időjárás
Fotó: Kallus György LUS Világgazdaság VG
Hétköznap is marad a hőség / Fotó: Kallus György / Világgazdaság

Szerdán napos idő várható, csapadékra általában nem kell számítani, de helyenként előfordulhat egy-egy zápor, vagy zivatar. A szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet 32 és 37 fok között alakul, így igazi forróságra készülhetünk.

Csütörtökön ragyogóan napos idő várható, amit gomoly- és fátyolfelhők tarkíthatnak. Csapadékra általában nem kell számítani, de néhol előfordulhat egy-egy zápor, vagy zivatar. A szél többnyire mérsékelt marad. A nappali csúcshőmérséklet 31 és 37 fok között alakul.

Pénteken napos időre van kilátás gomoly- és fátyolfelhőkkel, de helyenként előfordulhat zápor vagy zivatar. A szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet csúcsértéke 30 és 35 fok között alakul.

Szombaton a korábbi napokhoz képest pár fokkal hűvösebb idő várható, a hőmérséklet 28 és 34 fok között alakul. Elszórtan kialakulhat zápor vagy zivatar. Az északkeleti szél élénk lesz.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.