BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ez kell most nekünk: eső nélküli, nyárias hétvégénk lesz

A hét végén napos, csapadékmentes, kellemes idő várható. Esőre legközelebb kedden számíthatunk.

Vasárnapra ragyogóan napos, igazi vénasszonyok nyara jellegű időt ígér a Köpönyeg előrejelzése, kizárva az esőt. A délkeleti szél csak néha élénkül meg, 21–26 fok várható. Hétfőn csak kevés fátyolfelhő zavarja a kellemes szeptemberi napsütést. Eső nem lesz, 22–27 fokos nyárias meleg valószínű. A délkeleti szél megélénkül.

Spring in Berlin - Weathernapsütés, nyárias
A hét végén kellemes, nyárias idő lesz / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Kedden délnyugat felől érkező szórványos záporok és zivatarok várhatók, az ég többnyire erősen felhős lesz. A déli és délkeleti szél sok helyen megélénkül, zivatarok környezetében erősebb széllökések is előfordulhatnak. A köpönyeg.hu szerint délután 18 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán fokozatosan csökken a felhőzet, inkább már csak délen és keleten fordul elő zápor. Napközben 22 fok körüli értékeket mérhetünk. A délnyugati szél megerősödik.

Csütörtökön részben felhős időre számíthatunk, időnként napsütéssel. Helyenként eső vagy zápor is kialakulhat. A déli, délnyugati szél sok helyen élénk lesz, néhol erősebb lökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 15 fok között várható, míg a nappali csúcsértékek 21 és 25 fok között alakulnak.


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.