BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

3-4 éves katasztrófa: már Nagy Gazdasági Válságnak nevezik a helyzetet

A piacok restrukturálásával foglalkozó vállalatok szakértői szerint az általuk már Nagy Gazdasági Válságnak nevezett krízis három-négy évig tart majd. A KPS Capital Partners és az Alix Partners szakemberei erről egy New York-i konferencián beszéltek.

"Ez egy három-négy évig tartó katasztrófa lesz, Nagy Gazdasági Válság, amely egyúttal rendkívüli lehetőségeket jelent az amerikai gazdaság számára" – idézi a Reuters a KPS Capital elemzőjének véleményét. A 1,8 milliárdos tőkét mozgató, alapokba invesztáló cég az elmúlt évben csökkentette aktivitását. Michael Psaros azonban most kijelentette: izgatottak az idei év miatt és újra "pályára lépnek"

Holly Etlin, az Alix Partners 30 éves restrukturálási tapasztalatokkal rendelkező szakértője is egyért abban, hogy a jelenlegi válság három-öt éven át tart majd. Etlin szerint a bankoknak mozgósítaniuk kell pénzeiket, hogy újrakezdődhessen a hitelezés és ezáltal a gazdaság élénkülése is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.