BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Telefonos segítség a hiteleseknek

A Raiffeisen Bank telefonon is megkeresi azon lakossági ügyfeleit, akik a forint árfolyam gyengülése miatt átmenetileg fizetési nehézségekkel küzdenek, és megoldási javaslatokat tesz nekik - írja az Index.

A legalább 10 százalékos törlesztőrészlet növekedéssel szembesülő kliensek a személyi hitelekét 3, a jelzálogkölcsönök futamidejét pedig akár 10 évvel hosszabbíthatják meg.

A már eleve 30-35 év alatt törlesztő ügyfeleknek nem jelentene komolyabb segítséget a futamidő további hosszabbítása, így az ő esetükben más megoldást dolgoztak ki a Raiffeisennél. Számukra lehetővé válik a törlesztőrészletek ideiglenes csökkentése - legfeljebb 4 kamatperióduson keresztül. A be nem fizetett összeg tőkésítésre kerül, amelyet később kell majd csak törlesztenie az ügyfeleknek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.