BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

BUX-szal esik együtt a régió

Kevés az érdeklődő a régiós részvények iránt, az idei átlagos fogalom nagyságrendjének harmadáért cseréltek eddig gazdát a papírok, miközben a vezető indexek visszaestek a szerda délutáni piacon.

A BUX 1,17 százalékos mínusszal vezeti a lejtmenetet a régióban, a magyar mutató 21 376,51 ponton állt délután. A pesti parketten a forgalom alig 6 milliárd forint volt délután kettőkor. A nagypapírok közül a Magyar Telekommal kereskednek változatlan 715 forintos szinten, a többiek eddig veszítettek értékükből.

A Mol-részvények 1,38 százalékkal korrigáltak le 17 750 forintra, az OTP-papírijainak ára 1,15 százalékot esett 5626 forintra, míg a Richter árfolyama 1,69 százalékkal 40 700 forintra süllyedt.

A térségben ennél kisebb mértékű volt a piacok esése, a prágai PX 0,17 százalékkal csökkent, a varsói WIG20 mínusz 0,38 százalékon állt délután, míg a bécsi ATX 0,87 százalékot csökkent.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.