BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ma nem fog sokat mocorogni a forint

Kissé gyengült péntek délelőtt a forint az európai közös valutával szemben: az eurót pénteken fél tízkor 265,03 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a csütörtök délutáni 264,72 forint után.

A dollárt 195,44 forinton jegyezték 1,3558 dolláros euró jegyzés mellett. Csütörtök délután a dollár 195,56 forinton, az euró 1,3542 dolláron állt.

A svájci frank jegyzése 184,91 forint az egy nappal korábbi 186,94 forint után, 100 japán jen pedig 208,30 forint volt péntek délelőtt, míg csütörtök délután 208,26 forinton jegyezték.

Az MTI által megkérdezett devizapiaci kereskedők elmondták: nagypéntek miatt a legtöbb piac zárva tart pénteken, így rendkívül alacsony forgalom mellett zajlik a magyar valuta kereskedése.

A szakértők szerint nem várható jelentős elmozdulás a nap folyamán a devizaárfolyamokban, így a forint továbbra is a 265 forintos euróárfolyam körül ingadozhat.

Egyedül a svájci frankkal szemben tudott komolyabban erősödni a forint péntek délelőtt, annak eredményeként, hogy csütörtökön a svájci jegybank beavatkozott a frank euróval szembeni árfolyamába.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.