BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hogy ébredt a forint?

A hazai deviza a tegnap délután látotthoz hasonlóan kezdte a mai napot, tartva az elmúlt időszakot tekintve erősnek számító szintet a svájci frankkal és az euróval szemben.

Egy svájci frankért ma reggel 9 órakor 214,47 forintot adtak, az euró ára 285,23 forint volt, a dollárt 226,9 forinton jegyezték. A magyar fizetőeszköz ennél egy-egy forinttal erősebb szinteken is járt tegnap a három fontos devizával szemben, de tegnap délután stabilizálódott ebben a kissé gyengébb sávban.

Elemzők szerint a forint árfolyamát befolyásoló legfontosabb piacmozgató esemény a következő napokban a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió delegációjának kedden kezdődő helyszíni vizsgálata lesz a 2008-ban Magyarországgal kötött hitelmegállapodás végrehajtásáról. A látogatás várhatóan két hétig tart

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.