BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megállíthatatlanok a MOL részvények

Egész nap erősödött a BUX, amit a nap végén érkező a vártnál jobb amerikai adatok megerősítettek.

Nap végére pluszba kerültek az európai piacok is, az ázsiai piacok többsége negatív tartományban zárta a napot, az amerikai piacok pedig pozitívan nyitottak az ismertetett amerikai makroadatok hatására.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

A MOL lett a nap nyertese, az energiapapírok a kereskedés során végig nagy lendülettel drágultak a záráskor 3,92 százalékos pluszt követően 21 295 forinton jegyezték a részvényeket. Az OTP papírok szerényebb növekedést követően 1,7 százalékos növekedést értek el, így a társaság részvényei 5 320 forinton zártak. A délelőtti gyengélkedést követően zárásra a Richter is pluszba fordult, 1,07 százalékos emelkedést követően 47 000 forinton jegyezték a gyógyszeripari papírokat.

A blue chipek közt csupán az MTelekom nem tudott erősödni csütörtökön. A társaság részvényei kismértékben 0,15 százalékkal gyengültek, így azokat 665 forintért adták.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.