BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kifulladt a lendület – Esik a BUX

A nemzetközi jó hangulat ellenére délutánra mínuszba fordult a BUX, a német DAX index 0,78 százalékos, a lengyel WIG20 index 1,19 százalékos erősödést ért el. A blue chipek közt csak a Mol tartja magát.

A Budapesti Értéktőzsde indexe a BUX a délelőtti erősödést követően délutánra mínuszba fordult. A tőzsdeindex 0,44 százalékos mínuszba süllyedt, így 23 523,71 ponton áll.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

A vezető részvények közt csak a Mol tartózkodik még mindig pozitív tartományban. Az energiapapírok minimális 0,12 százalékos pluszban járnak, melyeket így 20 750 forinton jegyeznek.

A Richter tűnik a nap vesztesének, a gyógyszeripari részvények árfolyama 0,59 százalékkal csökkent délutánra, így 46 400 forintért adják azokat. Az OTP árfolyama is folyamatosan gyengül, 0,23 százalékos gyengülést követően 5 986 forinton állnak a társaság részvényei. Az MTelekom szerényebb, 0,16 százalékos csökkenést volt kénytelen elkönyvelni délutánra, részvényeit így 599 forintért adják.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.