BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább folytatódik az esés, élen az MTelekom

Továbbra sem történt érdemi elmozdulás a vezető nemzetközi piacokon, jelenleg egyértelműen kivárás van, a november 3-i FED bejelentés előtt – írja a Raiffeisen Bank napi elemzésében. Az ázsiai indexek többsége mínuszban jár, Európában is pesszimista a hangulat. A német DAX index 0,3 százalékot veszített nyitóértékéből, a lengyel WIG20 index 0,07 százalékos mínuszban jár.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX 0,54 százalékot veszített nyitóértékéből, mely így 23 136,39 ponton áll.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

Az MTelekom tűnik a nap vesztesének, délelőtt 1,54 százalékot veszített nyitóértékéből a távközlési papír, melyet így 575 forinton jegyeznek. Az OTP is tovább gyengélkedik, a bankpapírok árfolyama 0,94 százalékos csökkenést követően 5 745 forinton áll. A Mol is gyengén szerepelt a délelőtt, az energiapapírok 0,21 százalékos veszteséget könyvelhettek el, így a papírokat 20 655 forintért adják.

A Richter a vezető részvények közt egyedüliként tudott erősödést elérni a délelőtt folyamán. A gyógyszeripari részvények 0,38 százalékkal erősödtek, így 46 980 forinton zajlik a kereskedésük.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.