BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pluszban nyitott a tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 136,49 pontos emelkedéssel, 23.222,94 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,59 százalékkal erősödött.

A legfrissebb piaci adatokért kattintson ide!

Balásy Zsolt, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője szerint az elmúlt másfél nap megmutatta, hogy manapság az esés a tőzsdéken csupán újabb beszállási alkalom az eddig lemaradóknak, mert "úgyis megyünk tovább". Változást az optimista hangulatban egyelőre nem lát az elemző.

Megjegyezte, hogy az egyiptomi tüntetések miatti eladások a fejlett piacokon már teljesen befejeződtek, a magyar piac ugyanakkor még nem ment új csúcsra. A BÉT idei, folyamatos felülteljesítése az elmúlt napokban elpárolgott, aminek lehetséges magyarázata Balásy Zsolt szerint, hogy "nálunk inkább volt miből profitot realizálni rövid távon"

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.