BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pluszban nyitott a tőzsde, az OTP lehet a nap nyertese

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 55,87 pontos emelkedéssel, 23.155,31 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,24 százalékkal erősödött.

A legfrissebb piaci adatokért kattintson ide!

Csáky Attila, az UniCredit Bank Hungary Zrt. kereskedési igazgatója úgy vélekedett: a nap történéseire leginkább a forint erősödése lehet hatással. Hozzátette: az amerikai, európai piacok nem, vagy kissé változó állapotra engednek következtetni. Továbbra is kockázati tényező Egyiptom - emelte ki azzal, hogy a világpiacok nem számolnak a kockázatok további növekedésével. A BÉT csütörtöki csendesnek ígérkező napját az amerikai és az egyiptomi események változtathatják meg - emelte ki a Csáky Attila.

Az OTP-papírok kapcsán azt mondta: a pénzintézet lehet a nyertese a forint erősödésének és a magyarországi makropálya stabilizálódásának.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.