BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét taroltak az Uniqa-alapok a Money Moon díjkiosztóján

Elismerés Hat kategóriában nyertek az idén az Uniqa Biztosító eszközalapjai a Money Moon független pénzügyi tanácsadó cég díjkiosztóján. A megmérettetésen több mint 600 biztosítói eszközalap közül választották ki a legjobbakat. Az Uniqa a hat győzelemmel a legtöbb elismerést zsebelhette a piaci szereplők közül. A díj 2010-es indulása óta is ez a társaság a legeredményesebb, összesen 26 győzelemmel.

Az idén az Uniqáé lett legjobb konstrukció a deviza alapú, az ázsiai részvény, a kínai részvény, a feltörekvő piaci részvény, a magyar állampapír és a pénzpiaci unit linked eszközalapok kategóriájában is. „A legnagyobb kihívást nem az jelenti, hogy egyszer a legjobb eredményt érjük el, hanem az, hogy éveken át a legjobbak között maradjunk. Eszközalapjaink a jól átgondolt befektetési politikának és a kiváló vagyonkezelői csapatnak köszönhetően a kezdetektől a MoneyMoon Awards rangsorok élmezőnyében szerepelnek. Külön öröm számomra, hogy idén az Uniqa hat kategóriában is nyert és ezzel a versenyző vállalatok közül a legtöbb díjat szerezte meg” – nyilatkozta Othmar Michl az Uniqa Biztosító Zrt. vezérigazgatója. A biztosító által kezelt eszközalapok száma folyamatosan bővül, az ezekben kezelt vagyon 2014 augusztusában meghaladta a 74 milliárd forintot.

Az Union Biztosító lett a második legeredményesebb az idén a díjkiosztón négy nyertes alappal. Szintén jól szerepeltek a CIG Pannónia eszközalapjai, amelyek három kategóriában győzedelmeskedtek. A CIG Pannónia még egy díjat elnyert, az év vagyonkezelője a Money Moonnál Benczédi Balázs, a Pannónia CIG Alapkezelő vezérigazgatója lett.

Két-két díjat nyert a Money Moontól az idén az Axa és a Groupama Garancia, utóbbi biztosító az év biztosítója címet is kiérdemelte a versenyben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.