BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Minimális emelkedéssel startolt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 37 234,90 ponton nyitott hétfőn.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 44,92 pontos emelkedéssel, 37 234,90 ponton nyitott hétfőn. A pénteki záró értékéhez képest 0,12 százalékkal erősödött.

Alacsony forgalommal, jelentős elmozdulás nélkül indulhat a hét a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az nyilatkozó elemzők szerint.

Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője szerint a BÉT részvényindexe,

a BUX stagnálni fog vagy legfeljebb kis mértékben nőhet.

Hozzátette, hogy hétfőn nem várható olyan külső esemény, ami a kereskedést jelentősen befolyásolná, legfeljebb a múlt héten gyengén teljesítő lengyel piacnak lehet kisebb hatása a BÉT-re.

Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az elemzésében kifejtette, hogy a hétfői kereskedés iránykereséssel indulhat. A Mol árfolyam hamarosan elérheti a 3000 forintos szintet, az OTP folytathatja a sávozást 10 000-10 500 forint között enyhén felfelé mutató technikai képpel, a Richter árfolyama negatív korrekciós fázisban áll, a Magyar Telekomé pedig 400-405 forint közé eshet – tette hozzá.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.