BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Asztalos: kihagyhatatlan politikai ziccer volt a bankadó

Kihagyhatatlan politikai ziccer volt a bankadó, amit bűn lett volna kihagyni – vélekedik Asztalos László György. A Heteknek adott interjúban a pénzügypolitikus kifejtette, hogy a Fidesz célja egy új, legalább 15 évre terjedő korszak kialakítása.

„Kihagyhatatlan politikai ziccer volt a bankadó, amit bűn lett volna elmulasztani” – mondta a Heteknek Asztalos László György. A pénzügypolitikus hangsúlyozza: nem azért áll a különadó oldalán, mert az a Fidesz szempontjából politikailag ésszerű, hanem mert Magyarországon a rendszerváltás után volt egy bank és biztosító konszolidáció, amikor a magyar adófizetők komoly terhetek vállaltak azért, hogy rendbe tegyék ezeket az intézeteket.

A pénzügyi szakember úgy látja, a Fidesz célja és logikájának alapja egy új, legalább 15 évre terjedő korszak kialakítása, melynek eléréséhez a következő és alapvető jelentőségű kulcspont az október 3-i önkormányzati választás.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.