BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tanácsadói testületet kapott a magyar szállodalánc – Krausz Gábor is a tagja

Szakmai tanácsadói testületet állított fel a regionális turizmusfejlesztés támogatására a Hilaris Hotels. Az új testület tagjai – köztük Krausz Gábor sztárséf – a turizmus, ingatlanfejlesztés, marketingkommunikáció és bankszektor elismert szakemberei, akiknek közös küldetése, hogy a Hilaris Hotels nem csak Magyarországon, hanem a régió turizmusának fejlesztésében és bővítésében is kulcsszerepet játsszon.

Szakmai tanácsadói testületet állított fel a regionális turizmusfejlesztés támogatására a Hilaris Hotels – tudatta a Világgazdasággal a társaság. 

Hilaris Hotels, Krausz Gábor
A Hilaris Hotels szakmai tanácsadói testülete Krausz Gáborral (jobbról az első) (Fotó: Hilaris Hotels)

A Zentai Péter tulajdonába tartozó magyar szállodalánc portfóliója nemrégiben bővült a négycsillagos superior kategóriájú LifeStyle Hotel Mátrával, míg Ausztriában olyan létesítményei vannak, mint

  • a 91 szobás Relax Resort Kreischberg, amely 2008 óta őrzi a négy csillagot, 
  • a Murauban, közvetlenül a sífelvonó mellett található 23 szobás Gasthof Waldschlössl, amely háromcsillagos minősítéssel rendelkezik,
  • a kreischbergi Hotel Alpenblick, amelynek neve mellett ugyancsak négy csillag szerepel, de 
  • az övék még a Seppenwirt rendezvényház, 
  • valamint a St. Peter Hotel Murauerhof is.

A tanácsadó testület tagjai a turizmus, ingatlanfejlesztés, marketingkommunikáció és bankszektor elismert szakemberei, akiknek közös küldetése, hogy a Hilaris Hotels nem csak Magyarországon, hanem a régió turizmusának fejlesztésében és bővítésében is kulcsszerepet játsszon. 

A testület elnöke Zsuffa Ákos, alelnöke Békefi Veronika. Tagjai: Breier László, Debreczeni Róbert, Fintha-Nagy Ádám, Horváth Péter, Jakab Róbert, Papp-Váry Árpád, Schmatovich Bence, Tikos-Nagy Csaba, Veszelovszky László, Závodszky Zoltán. A testület munkájában állandó meghívottként részt vesz a szállodákat tulajdonló Peter’s Consulting részéről Minárik Ferenc ügyvéd és Rózsahegyi Zsanett pénzügyi és akvizíciós vezető, valamint a Hilaris Hotels szállodáit üzemeltető menedzsment tagjai: Pázmándy Szilvia értékesítési és marketing igazgató, Bibók Roland pénzügyi igazgató, Tikos Gergő fejlesztési igazgató, Valenta Zsolt üzemeltetési igazgató, Krausz Gábor executive séf, továbbá Panyi Zsolt és Geiger Violetta szállodaigazgatók.

Hilaris Hotels, Krausz Gábor
A Hilaris Hotels portfóliója nemrégiben bővült a négycsillagos superior kategóriájú LifeStyle Hotel Mátrával (Fotó: Hilaris Hotels)

A tanácsadó testület céljai:

  • a regionális turizmus fejlődésének előmozdítása, együttműködés a helyi és nemzeti turisztikai hivatalokkal, a régió egyedülálló kulturális, történelmi és természeti értékeit kiemelő vonzó turisztikai kínálat kialakítása és népszerűsítése érdekében.
  • A Hilaris Hotels stratégiai terjeszkedésének irányítása új helyszíneken, biztosítva, hogy minden egyes új ingatlan átgondoltan illeszkedjen a koncepcióba, a környezetébe, erősítve a helyi közösségeket – miközben megőrzi örökségüket, hagyományaikat.
  • A legmodernebb technológiák és fenntartható gyakorlatok bevezetése a szállodaüzemeltetésben a vendégélmény, az üzemeltetési hatékonyság és a környezetvédelem javítása érdekében.
  • Erős kapcsolatok kialakítása a fejlesztésben és üzemeltetésben érdekelt felekkel, köztük a helyi önkormányzatokkal, vállalkozásokkal és közösségekkel, a régió gazdasági fejlődésének támogatása érdekében.
  • Új minőség felállítása a személyre szabott, prémium szállodai kategóriában, azért, hogy a szállodalánc minden vendégének tartózkodása emlékezetes és páratlan legyen.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen kiváló szakemberek csoportja állt a Hilaris Hotels ügye mellé” – mondta Zentai Péter, a Hilaris Hotels alapítója. Hozzátette: a szakértelmük és látásmódjuk felbecsülhetetlen értéket képvisel, amely nemcsak a Hilaris-márka értékét növeli, hanem tartós hatást fog remélhetőleg gyakorolni a magyar turizmusra. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.