BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új LG mobil 5 megapixeles kamerával, elérhető áron

Az LG bejelentette a KC550 típusjelzésű mobiltelefon érkezését, melynek 5 megapixeles kamerájával az ígéretek szerint professzionális minőségű fotók készíthetőek. A telefon kezdőára előzetes információk szerint 75-80 ezer forint körül fog alakulni.

Az LG KC550-et úgy tervezték, hogy könnyedén megörökíthetőek legyenek vele a különböző pillanatok, ezért a készülék leggyakrabban használt kamerafunkciói egy kattintással elérhetőek a dedikált gombok segítségével. A készüléknek a gyenge fényviszonyok sem jelentenek problémát, hiszen a kamera funkciógombjai világítanak, és a LED vaku is elég erős ahhoz, hogy megvilágítsa a sötét objektumokat - áll az LG sajtóközleményében.

Öt megapixeles képszenzorával és Schneider-Kreuznach optikájával nagyfelbontású, részletekben gazdag fotókat készítésére képes. A kamera érzékenységét egészen ISO800-ig állíthatjuk, a képstabilizátor pedig még remegő kéz esetén is tiszta és éles képeket biztosít.

A fotók A 2,4 colos képátlójú LCD-n (QVGA, 262 ezer szín) nézhetőek vissza, az Auto Image Rotation funkció pedig gondoskodik róla, hogy a képek a készülék vízszintes, vagy függőleges helyzetében is a megfelelő nézetben legyenek. A telefon 720x480 pixeles felbontásban, 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzíthet videókat, amelyek aztán a TV-kimenet funkcióval könnyen megtekinthetőek a nagyképernyőn is.

A telefonban emellett olyan mozgásalapú (M-toy) játékok is találhatóak, amelyek kihasználják az integrált giroszkópban rejlő lehetőségeket. A készülék döntésével, vagy forgatásával virtuális darts-ot játszhatunk, horgászhatunk, vagy akár navigálhatunk is egy útvesztőben – írja a Terminál.hu.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.