BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ingyenes, szinte bármilyen videót lejátszik - Töltse le innen!

A nyílt forráskodú VLC média lejátszó használatával nincs szükség kodekek letöltésére. DVD, MPEG, CD, DivX - alig akad olyan formátum, ami kifogna rajta.

A VLC (VideoLAN) nevű alkalmazás (letöltés itt) egy multiplatformos lejátszószoftver. Képes DVD-k, videó CD-k tartalmának, valamint MPEG és DivX file-ok lejátszására. Nagy előnye abban rejlik, hogy használatával feleslegessé válik a kodekcsomagok telepítése, a hiányzó kodekek keresgélése, az egymást ütő driverekkel való vesződés - írja a Terminál.hu.

A felhasználónak csak fel kell telepítenie az alkalmazást, és máris nézheti filmjeit. Vagy akár streaming tartalmakat is megtekinthet - származzon a forrás akár a VideoLAN Serverről, akár máshonnan.

A stream MPEG 2 kódolású lehet, UDP vagy HTTP csomagokban egyaránt érkezhet. Unicastolt vagy multicastolt forrásokat is tud kezelni, függetlenül attól, hogy IPv4-et vagy IPv6-ot használ a hálózat.

A szoftver előnye, hogy nyílt forráskódú, így szabadon hozzáférhető.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.