BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Colliers: Ne temessük a befektetési piacot!

A Colliers International budapesti irodájának befektetési divíziója nagyon erős 2008-as évről számolt be, amely során 8 tranzakció került lezárásra, ami a tavaly megkötött üzletek közel 30%-át jelentette.

"Egy visszaesést realizáló piaci helyzetben ez az eredmény kiemelkedőnek számít, és ügyfeleink is komoly sikerként értékelték. Kétségbeesés helyett ügyfeleinknek hasznos segítséget tudtunk nyújtani az érték megőrzésében, illetve értékteremtésben egyaránt, valamint segítettünk a piacot életben tartani" – értékelte az előző évet Hamish White, a Colliers International magyarországi irodájának partnere, egyben a befektetési divízió vezetője.

A Colliers International minden szegmensben sikeresen ügyletekről számolt be, és különösen egy olyan piaci helyzetben, amikor szabadesésszerűen romlottak a körülmények, sikerült ügyfeleiknek kiváló áralkukat elérniük.

A lezárt tranzakciók között szerepelt nagy alapterületű “big box” kiskereskedelmi ingatlan, továbbá budapesti és pécsi kiskereskedelmi ingatlan portfolió, ipari ingatlan portfólió és nem utolsó sorban egy századfordulós belvárosi irodaház is Budapest 5. kerületében.

“Üzleti modellünk igen nagy szabadságot enged számunkra az értékesítési megbízásaink teljesítése során, mindemellett divíziónk az egyik legtapasztaltabb illetve legjobban motivált csapat a magyar ingatlanpiacon. A 2009-es évet öt megbízással indítottuk, és egy igazán aktív szezonra számítunk” – zárta az összegzést Hamish White.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.