BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány:"Csak a baloldal védheti meg az ország önbecsülését"

A bukott miniszterelnök egy rövid blogbejegyzésben foglalja össze, milyen sokat tett az elmúlt években az MSZP-SZDSZ koalíció az ország önbecsüléséért.

"Aki nem tartja magát semmire, azt mások is megvetni fogják" - írja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök legfrissebb blogbejegyzésében, ahol - többek között azt fejtegeti, milyen sok eredményt elért az ország az elmúlt években, az MSZP-SZDSZ koalíció idején.

"Ideje lenne egyenesen beszélni és nem engedni, hogy elvegyék egy országtól közel egy évtized teljesítményét"- véli a pártelnökként is hamar megbukott volt miniszterelnök.

"Ha jól látom, csak a baloldal védheti meg az ország önbecsülését. Nem önmaga pártos érdekei miatt, hanem az ország becsületét szem előtt tartva. Ha nem tesszük, veszíteni fogunk: a baloldal is, az ország is" - zárja fejtegetését a szocialista politikus, a jelenleg is kormányzó MSZP volt elnöke.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.