BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vezető és program nélkül: indul a harmadik forduló

Új pályázatot írt ki a főváros a Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói munkakörének betöltésére, miután az előző pályázatot érvénytelenítették.

Szabó György, a Trafó leköszönő vezetője az MTI-nek elmondta: július 1-jétől a gazdasági igazgatót, Molnárné Kuskó Szilviát nevezték ki ideiglenesen az intézmény élére. „A Trafó kritikus helyzetbe került, azonnali megoldásokra lenne szükség. Ám a jelenlegi helyzetet még az is nehezen tudná megoldani, aki bennfentes” – fogalmazott, hozzátéve, hogy az idő túl rövid, a stáb lelkileg összeomlott, többen elmennek. A Trafó vezetésére először tavaly írtak ki pályázatot, amelynek nyomán Bozsik Yvette-et nevezték ki az intézmény élére. Miután a táncművész-koreográfus az őt ért támadások miatt mégsem vállalta a Trafó vezetését, május 3-án újra kiírták a pályázatot.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján a múlt héten közzétett – immár harmadik – kiírás szerint a Trafó új ügyvezetője öt éven át, 2012. szeptember 1-től 2017. augusztus 31-ig töltheti be a posztot. A munkakör betöltéséről a szakmai bizottság véleményét is mérlegelve a főpolgármester dönt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.