BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Így néz ki most a soroksári IKEA

Látványos videó készült az új, soroksári IKEA áruház építéséről és a jelenleg is zajló munkálatokról. Az új áruház várhatóan májusban nyitja meg kapuit.

Két napja kerültek fel a soroksári  áruház homlokzatára az IKEA betűi. Az IKEA 2015 végén, egy 16,8 milliárd forintos befektetés keretében kezdte meg harmadik hazai áruházának építését, ami 34 ezer négyzetméterével Magyarország legnagyobb IKEA áruháza lesz.

Mint azt a Világgazdaság Online is megírta, a vállalat harmadik magyarországi áruházát 2017 májusában nyitja majd meg Soroksáron. Az áruház teljes energiaigényét megújuló energiaforrások biztosítják: a fűtés-hűtés geotermikus erőforrás szolgáltatja, az elektromosságot napelemek biztosítják. A beruházás 280 munkahelyet teremt, az álláshelyek feltöltése most is zajlik.

A jövőben az ország teljes területéről elérhető lesz az áruházlánc választéka: az IKEA is belép ugyanis az online kereskedelembe: első lépésben a hagyományos és digitális csatornák integrálása zajlik le. Beindul a click and collect (c&c) szolgáltatás, február közepétől az áruházban átvehető lesz az online megrendelt termék, az év folyamán pedig, várhatóan a nyár végén, az online megrendelt áruk házhozszállítása is megkezdődik az ország egész területén. A c&c szolgáltatás először a budaörsi áruházban lesz elérhető, háromezer forintos díjért.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.