BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Luxushotel és golfpálya Gödön

A tervek szerint decemberben adják át Gödön a meleg vizű strand szomszédságában épülő ötcsillagos luxusszállodát. A Pólus Palace Hotellel együtt épülő golfpálya már a nyáron elkészül. A közel négymilliárd forintos beruházástól a turistaforgalom fellendülését várják Gödön és környékén.

Várhatóan decemberben adják át azt az ötcsillagos, 53 szobás luxusszállót, amit Gödön a meleg vizű strand szomszédságában épít fel a beruházó. A szállodával együtt létesülő, nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas golfpálya már a nyáron elkészül. A mintegy 3,5-4 milliárd forintos turisztikai komplexumot banki hitel segítségével valósítja meg a Pólus Palace Kft.
A Pólus Palace Hotel a Duna bal partján, Budapest és Vác között, a fővárostól 20 kilométerre található. A négyszintes, 160 fő befogadására alkalmas szálloda hathektáros ősfenyves területen létesül. A luxushotelben négy apartman, nyolc, egyenként 142 négyzetméteres lakosztály és két 165 négyzetméteres elnöki lakosztály is helyet kap. A kétágyas szobáért főszezonban 280 német márkát kell fizetni, míg ugyanez január és március között 210 márkába kerül.
A szállodához 12 funkciós, külső és belső termálvizes élménymedencét is építenek, ahol szauna, szolárium, masszázs és egyéb szolgáltatások találhatók majd. Ezenkívül látványkonyhás steak house, üzletközpont, valamint 120 fő befogadására alkalmas konferencia- és bálterem várja a látogatókat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.