BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Júniustól törzsvendégprogram

A Danubius Rt. jelentős kapacitásbővülést vár a júniustól induló törzsvendégprogramtól. A vendégek minden egyes -- bármely szolgáltatás igénybevételére -- elköltött euró után bónuszpontot kapnak, amelyek alapján különféle kedvezményekre számíthatnak.

A Hélia Szálló foglaltsága 77,9 százalékos, amivel első a 4--5 csillagos kategóriában -- mondta Kiss Zoltán, a hotel vezetője. Kiemelkedő szám ez, hiszen a Danubius Hotels Rt. magyarországi szállodái az idei első negyedévben 46,3 százalékos átlagos foglaltságot mutattak. Tavaly egyébként ez átlagosan 62,5 százalék volt. Az idei első negyedévi foglaltság 1,1 százalékpontos növekedést mutat a tavalyi év hasonló időszakához képest. A vendégek száma 0,1, a vendégéjszakáké 0,4 százalékkal emelkedett az első három hónapban. Ezen belül a belföldi vendégéjszakák száma közel 15 százalékkal nőtt, míg a külföldi turisták 2,1 százalékkal kevesebb éjszakát töltöttek a cég hoteljeiben, mint 2000 első három hónapjában.
A Danubius-csoport átlagosan 20-30 százalékos kapacitásbővülést vár az idén júniustól induló törzsvendégprogramtól -- tudtuk meg. A Danubius Euró Awards programban minden vendég részt vehet, függetlenül attól, hogy melyik magyar szállodában és milyen szolgáltatást vesz igénybe. A törzsvendégek minden elköltött euró -- legyen az gyógyszolgáltatás, étel-, vagy italfogyasztás -- után bónuszpontot kapnak. Ezüstkártya illeti meg azokat, akik a tárgyévben legalább 3000 euró bónuszpontot gyűjtöttek, s aranykártyával jutalmazzák azokat, akiknek hatezer pontjuk gyűlt össze. Az ezüstkártyások 15, az aranykártyások 25 százalékkal több pontot kapnak. A törzsvendégek az évente kétszer megjelenő beváltási katalógus alapján dönthetnek arról, hogy mire használják megszerzett pontjaikat.
A tervek szerint jövőre a csehországi szállodákra is kiterjed a program. Emellett társszolgáltatókat -- így légitársaságokat, autókölcsönzőket, híres magyar termékeket előállító vállalatokat -- is szeretnének megnyerni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.