BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

iLearninggel bővít az Oracle

Az amerikai Oracle Corp. új internetalapú oktatásszervező rendszert mutatott be iLearning néven, amellyel a vállalatok saját maguk alakíthatják ki belső oktatási rendszerük felépítését, tartalmát, formáját és számonkérési módszereit - derül ki a cég közleményéből. A most bemutatott szoftver az Oracle E-Business Suite integrált vállalati alkalmazásrendszerére épül azáltal, hogy annak különböző moduljai (pénzügy, humán erőforrás, beszerzés) kapcsolatban állnak egymással, így az összes szükséges információ birtokában jelentősen egyszerűsödik az oktatás folyamata. Az internetalapú rendszer megoldásaival kiválthatóvá válnak a hagyományos oktatási formákkal járó folyamatok, ezzel együtt megszűnnek, illetve töredékére csökkennek a magas utazási, szervezési, terembérleti, tananyag-sokszorosítási és adminisztrációs költségek. Az oktatási anyagok on-line módon érhetők el, az elvégzett tanfolyamokat és az ezekkel járó szakképesítésre vonatkozó adatokat automatikusan regisztrálja a rendszer, a tanfolyamok a jelentkezők számától függően alakíthatók és időzíthetők, a tesztek összeállítását adatbank segíti.

Az alkalmazással egyetlen vállalati egység, vagy akár számos, földrajzilag elkülönülő telephellyel rendelkező szervezet önálló oktatási rendszere is kialakítható.

Az iLearning a hagyományos telepítéssel rövid idő alatt üzembe helyezhető, vagy on-line szolgáltatásként is igénybe vehető.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.