BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Összefogtak a kompatibilitásért

A CMG Wireless Data Solutions, a Comverse, az Ericsson, a Logica, a Motorola, a Nokia, a Siemens és a Sony Ericsson bejelentette a Multimédiás Üzenetkezelő Szolgáltatás (MMS) Együttműködési Csoport megalapítását. A kezdeményezés fő célja az MMS zökkenőmentes bevezetése a piacra. A mobil-adatátviteli szolgáltatás problémamentes végpont-végpont együttműködést tesz majd lehetővé a különböző gyártók MMS-készülékei és -szerverei között.

A csoport foglalkozik majd az MMS-kompatibilitás tesztelésének és problémamegoldásának elősegítésével és koordinálásával, illetve az ilyen tesztekkel kapcsolatos műszaki információk közzétételével. Az eredményeket a 3GPP és a WAP Fórum ismerteti majd. Ez segíti a gyártókat és fejlesztőket az MMS-alkalmazások egymáshoz illeszthetőségében, ami az MMS-termékek gyorsabb piaci bevezetését eredményezi.

A csoportnak széles körűek a tapasztalatai, hiszen az alapító tagok több szabványosítási fórum, közöttük a 3GPP és a WAP Fórum munkájában is részt vesznek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.