BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

KFKI-Laurel közös ajánlat kereskedőknek

A KFKI Számítástechnikai Rt. és a Laurel Számítástechnikai Kft. a jövőben szorosan együttműködik a kereskedelmi vállalatok informatikai rendszereinek kialakításában.

A cégek közti megállapodás gyökerei 1999-re nyúlnak viszsza, amikor a KFKI Számítástechnikai Rt. és a Laurel Kft. közösen kapott megbízást az egyik vezető magyar kereskedelmi üzletlánc informatikai stratégiájának kialakítására. A két cég a közös munka során az üzletlánc működési sajátosságait és üzletfejlesztési igényeit figyelembe véve dolgozta ki az informatikai rendszer koncepcióját. A most létrejött együttműködés keretein belül a jövőben összehangoltan végzik a kereskedelmi szektort célzó értékesítési és marketingtevékenységüket. Értékesítési stratégiájukat közösen dolgozzák ki rövid és hosszú távon egyaránt. Döntés született arról, hogy a kereskedelmi rendszerek emberi erőforrásait egymást kiegészítő módon fejlesztik, illetve konszolidálják. Egyes operatív tevékenységek végrehajtásához közösen működtetnek egységeket. Közös termékfejlesztéssel egységes termékrendszert alakítanak ki. A KFKI-csoportot az együttműködésben a KFKI Isys Kft. képviseli.

A 700 főt foglalkoztató KFKI Számítástechnikai Csoport a legnagyobb magyar tulajdonú informatikai vállalat. Tavalyi árbevétele 21,5 milliárd forint, adózás előtti eredménye 1,1 milliárd forint volt.

Az 1993-ban alakult, hazai tulajdonú Laurel Számítástechnikai Kft. ma egy 70 fős vállalkozás, árbevétele 2002-ben várhatóan meghaladja a másfél milliárd forintot. A társaság a magyar kereskedelmi szektor informatikai rendszereinek szállítói között piacvezető szerepet tölt be, integrált kereskedelmi és vállalatirányítási rendszereit az USA-ban és Németországban is használják.

Munkatársunktól

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.