BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

BMC Fórum Budapesten

Budapest az idén szeptember 26-án ad helyt a világ ötödik legnagyobb független szoftvercége felhasználói találkozójának, a BMC Fórumnak. A mintegy 200 résztvevővel számoló konferencián 21 előadás és 3 szekció keretében a rendszerfelügyeleti megoldásokkal foglalkozó BMC Software legújabb technológiáit ismerhetik meg közelebbről a szakmai érdeklődők. A cég saját szakértőinek előadása mellett az idén igazi csemegének ígérkezik a neves jövőkutató, James Bellini eszmefuttatása is arról, hogyan néz ki majd a világ 2020-ban.

A konferenciát azoknak az informatikai szakembereknek szánja a magyar leányvállalat, akik üzleti szempontból kritikus rendszereket üzemeltetnek. Az előző évi rendezvény eredményességén felbuzdulva, a cég az idén egész napos konferenciát szervezett. Egy teljes szekciót szán a felhasználói esettanulmányok bemutatásának, köztük a Magyar Külkereskedelmi Bankban implementált BMC Patrol rendszerfelügyeleti megoldásának, melyről mobiltelefonon keresztüli élő bemutatót terveznek. Külön szekció szól a cég főbb stratégiai irányairól - húzta alá Ávéd Zoltán, a hazai leányvállalat ügyvezetője, aki szerint ebben a szekcióban különösen érdekesnek ígérkezik a felhasználói jogok felügyeletéről szóló előadás. A rendezvényen James Bellini mellett felszólal Peter Armstrong, a BMC Software Corporation stratégiai alelnöke, Hercegh Tamás, a Synergon Rt. vezérigazgató-helyettese, és jelen lesz Siegfried Bachmayer, a BMC Közép- és Kelet-Európáért felelős igazgatója is.

A BMC Software Rt. a vállalati szintű rendszerfelügyeleti megoldások egyik vezető szállítója. A társaság 1980-ban alakult, bevétele a 2002. üzleti évben meghaladta az 1,3 milliárd dollárt. Magyarországi leányvállalata 2000 decemberében kezdte meg működését.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.