BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Duplázna a Comparex

A folyó üzleti évben az előző évi félmilliárd forintos árbevételének megduplázására készül a rendszerintegrátorként ismert Comparex Információsrendszerek Kft. - jelentette be Nagy Péter ügyvezető igazgató a társaság napokban megtartott szakmai találkozóján. A forgalom bővülését elsősorban az EMC tárolórendszereihez és a Sun Microsystems szervereihez kapcsolódó újabb projektektől, katasztrófatűrő, mentési és archiválási megoldások tervezésétől és bevezetésétől reméli.

A johannesburgi tőzsdén jegyzett anyavállalat világszerte 5500 főt foglalkoztat, évi közel egymilliárd eurós forgalmának a fele európai üzletekből keletkezik. Ez utóbbi részleg a közelmúltban függetlenítette magát a központtól, s a jelenlegi európai vezetés nemrég jelentette be, hogy megvásárolja a cég e részét. Ennek részleteiről, előnyeiről is beszámolt a rendezvényen Klaus Elsbacher, a Comparex közép-európai régiójának vezérigazgatója. A társaság 2002-től a korábbiaknál nagyobb figyelmet kíván szánni a térségen belül a magyarországi leányvállalatnak, amely bővítheti szervezetét - mondta Nagy Péter, aki maga is a sebességváltás folytán került a cég élére, előtte az EMC magyarországi leányvállalatát vezette.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.