BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

A SAPARD Hivatal it-akkreditálás támogatására

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumhoz (FVM) tartozó SAPARD Hivatal informatikai akkreditálásának támogatására, és a dokumentációban részletesen meghatározott szabályozás kialakítására, valamint az ehhez szükséges technikai háttér megteremtésének támogatására részvételi felhívással tárgyalásos eljárást indított. Részajánlat a felhívásra nem tehető. A teljesítés határideje 2003. július 31-e. Az ajánlatkérő által meghívni kívánt ajánlattevők keretszáma három. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Szolgáltatások a választásokhoz

Egyetlen ajánlat érkezett a Belügyminisztérium Központi Adatfeldolgozó Nyilvántartó és Választási Hivatalának hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos gyorsított eljárására. A 2002. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a helyi kisebbségi önkormányzatok tagjainak választása, továbbá az országos kisebbségi választások előkészítéséhez, lebonyolításához szükséges informatikai szolgáltatási támogatás beszerzésének nyertese az IBM Magyarország Kft. Az ellenszolgáltatás összege bruttó 161 979 000, a megismételt választásokra vonatkozó opcionális ajánlat illetve vételi jog keretösszege 42 millió forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Hardver-, szoftverszállítás

A józsefvárosi önkormányzat polgármesteri hivatala nyílt eljárást indított munkaállomások, nyomtatók és szoftverek szállítására, szolgáltatások teljesítésére. Felhívásukban ajánlatot kérnek 60 munkaállomásra szoftvertelepítéssel és garanciális szervizeléssel együtt, továbbá 30 asztali lézernyomtatóra, 6 leporellónyomtatóra, szerveroperációs rendszerre javított változatban (Novell), menedzsmentszoftverre, 250 munkaállomásra (Zenworks), Oracle adatbázis-kezelő szoftverre, valamint háttértárakra, ami a központi szerverhez szükséges. A teljesítés határideje a szerződéskötéstől számított 60 napon belül. Az ajánlatok elbírálásánál az összességében legelőnyösebb ajánlat elvét alkalmazzák. Mivel a beszerzendő munkaállomásoknak Microsoft-környezetben kell működnie, az ajánlattevőnek be kell sorolnia a Microsoft (vagy gyártó) által az ajánlatban szereplő PC-k teljes konfigurációjára kiállított nyilatkozatot. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Bírósági épületek védelmi rendszerei

A Békés Megyei Bíróság részvételi felhívással nyílt előminősítéses eljárást indított. Ennek alapján bírósági épületek összetett védelmi rendszereinek és informatikai hálózatainak kiépítésére és az érintett személyi állomány oktatására, a megvalósításra kerülő rendszerek használatára kérnek ajánlatot. Az erre alapozott feladat egyrészt a Békés Megyei Bíróság cégbírósága és Gyulai Munkaügyi Bíróság új, összesen 1445 négyzetméteres hasznos alapterülettel felépülő, három épületből álló épületegyüttesének összetett védelmi rendszerének és informatikai hálózatának a megvalósítása. Az ajánlatkérésben szerepel továbbá Békéscsaba Városi Bíróság meglevő 1000 négyzetmétere átalakítandó és felújítandó kétszintes épületének és új, 500 négyzetméteres, kétszintes bővítményének összetett védelmi rendszerének és informatikai hálózatának a kiépítése. Az előbbi határideje 2003. április 30-a, az utóbbinak 2004. március 31-e. Az ajánlatokat az összességében legelőnyösebb ajánlat szempontja alapján bírálja el. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Lekérdezhetővé váló agrártámogatások

Két ajánlattevő közül az Interface Számítástechnikai Kft. nyerte az Agrárintervenciós Központ (AIK) nyílt közbeszerzési eljárását. Az ebben rögzített feladat az agrárintervenciós szervezet megjelenítése a kormányzati portálon, a kormányzati portál szolgáltatások rovatában az AIK agrártámogatásokkal, pályázatokkal kapcsolatos publikus információinak elérhetővé, illetve lekérdezhetővé tétele; az AIK-portál megvalósítása, az alapszolgáltatások kifejlesztése és üzembe helyezése; a hardver- és szoftverelemek üzembe állítása; üzemeltetési támogatás nyújtása az üzembe helyezéstől számított egy éven keresztül. A nyertes ajánlattevő cég által kért vállalkozási díj 31 900 000 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



A HM oktatási tender

Többen osztoznak a Honvédelmi Minisztérium Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. által 16 helyőrségre indított hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos gyorsított eljárásán. Az oktatási program keretében a kiíró a következőkre kért ajánlatot. Egyrészt a Magyar Honvédség sorállományának informatikai oktatása kiképzési időben az ország különböző településein, településenként heti 40 órában tanfolyamok keretén belül számítógép-kezelői alapismeretek, Word és Excel programok alkalmazására. Másrészt a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses, valamint közalkalmazotti állománya részére államilag és nemzetközileg elismert szakképesítést nyújtó oktatás Országos képzési jegyzék (OKJ), európai számítógép-felhasználói jogosítvány (ECDL), valamint egyéb speciális tanfolyamok tartása. Településenként évi négy tanfolyam keretén belül. harmadrészt a hivatásos, szerződéses, valamint közalkalmazotti állomány közvetlen hozzátartozóinak oktatása tanfolyamok keretén belül számítógép-kezelői alapismeretekre, Word és Excel programok alkalmazására, illetve államilag elismert OKJ- és ECDL-szakképesítés megszerzésére. Településenként évi két tanfolyam keretén belül. Az eljárásra összesen hét ajánlat érkezett. A nyertes ajánlattevők: a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Rt., a SZÜV Számítástechnikai és Ügyvitelszervező Rt., a Pécsi Regionális Munkaerőfejlesztő és Képző Központ, az IM Informatikai Magániskola, valamint a Komjáti Oktatási Stúdió. Az ellenszolgáltatás összege 59 100 000 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.