BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Stonesoft-szerződés

A helsinki székhelyű Stonesoft Corporation a közelmúltban megállapodást kötött két hazai, az információbiztonsági termékek forgalmazásában és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokban tevékenykedő társasággal termékeinek magyarországi bevezetésére.

A Stonesoft vállalati információbiztonsági termékeket fejlesztő vállalkozás. A cég termékeit Magyarországon a HIS Software Magyarország és a PiK-SYS Kft. vezeti be. Az értékesítésen túl telepítési, karbantartási és oktatási szolgáltatást is nyújtanak hozzá. A HIS Software Magyarország 1998-ban alakult: a társaság létrehozásával tette meg a svájci központú HIS Software AG az első lépését a kelet-európai piacok felé.

A PiK-SYS Kft. 1991-ben alakult, 100 százalékban magyar magánvállalkozás. Az itthoni információbiztonsági piacon a McAfee-termékek forgalmazásával vált ismertté.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.