BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Üzleti szövegépítő

Üzleti szövegépítő szoftvert dobott piacra a Management Kiadó Kft. Az angol és a német nyelvet használók számára készült segédeszköz tervek, beszámolók, javaslatok, jelentések, levelek készítésekor támogatja az idegen nyelvű fogalmazást.

A szoftver lehetőséget ad a kommunikációs szándék (megkeresés, pozitív és negatív megnyilvánulás, intézkedés, kérés stb.) szerinti keresésre, kész mondatokra és kifejezésekre. A másik lehetőség az üzleti élet helyzetei, területei, formái (alkalmak, kapcsolatok, értékesítés, munkaerő, vállalkozás stb.) szerinti keresés.

A harmadik rész az angol, ill. a német levelezés, írásos kommunikáció szabályait tartalmazza, összeveti az eltérő jelentésű amerikai és angol szavakat. A szoftver könnyen kezelhető, a listákból kiválasztott mondatok vagy kifejezések egyszerűen beilleszthetők az éppen szerkesztett dokumentumba, úgyhogy a felhasználó mind a menüben megjelenő választékot, mind pedig a dokumentumot látja. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.