BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vodafone: saját telefon

Német hírforrások szerint a Vodafone mobilszolgáltató nemsokára saját, a vállalat adatátviteli szolgáltatásait támogató maroktelefonokkal fog megjelenni a piacon.

A DMEuro német gazdasági magazin a közelmúltban hírül adta, hogy a világ 28 országában jelen lévő mobilszolgáltató októberben százmillió euró értékű reklámkampányt indít el, melyben Vodafone márkanevet viselő mobiltelefonjainak megvásárlására ösztönzi majd az embereket. A Vodafone elnök-vezérigazgatója, Chris Gent a DMEurónak adott interjúban elmondta, a vállalat a mobilszolgáltatások mellett immár a mobiltelefonok értékesítéséből is bevételre kíván szert tenni.

A havilap híre szerint az operátor olyan szolgáltatásokkal akar megjelenni, amelyeket csak a saját márkanevét viselő mobiltelefonokról lehet majd igénybe venni. Elemzők várakozásai alapján az idei év utolsó negyedében az európai Vodafone-ügyfelek egyötöde - húszmillió ember - szándékozik lecserélni meglévő kézi készülékét. A német lap híre szerint az operátor ügyfeleinek jelentős része a piacon 35 százalék körüli részesedéssel bíró finn Nokia által gyártott mobiltelefont használ.

Magyarországon is várható a vállalat saját márkanevét viselő mobiltelefonok megjelenése, ám ennek időpontja egyelőre nem ismert.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.