BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Pályázat eszközök karbantartására

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 4500 (plusz/mínusz 30 százalék) számítástechnikai eszközének garanciaidőn túli karbantartá-

sára, javítására kér ajánlatot. Az erre indított nyílt közbeszerzési eljárás szerint a teljesítés határideje 2003. január 1.-2004. december 31-e. Az ajánlatok elbírálásánál az összességében legelőnyösebb ajánlat elvét alkalmazzák. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Ügyiratkezelő rendszer továbbfejlesztése

A Hírközlési Felügyelet (HíF) részvételi felhívással tárgyalásos eljárást indított a Lotus Notes alapú számítógépes ügyiratkezelő rendszer továbbfejlesztésére, bevezetésére és üzembe helyezésére 500 fős intézménynél, 300 felhasználó részére. A rendszerrel szemben támasztott főbb követelmények a következők. Legyen összhangban a hatályos jogszabályokkal és a HíF belső szabályozásaival. Magas színvonalon támogassa a HíF minden szervezeti egységének napi munkavégzését, és naprakész információt szolgáltasson a HíF vezetése számára. Rendelkezzen a jelenlegi rendszer pozitív tulajdonságaival, de mentes legyen a jelenlegi rendszer negatív tulajdonságaitól. Képezze le, támogassa és tartsa be a belső szabályozásokban (ISO, Iratkezelési Szabályzat) megfogalmazott munkafolyamatokat (Work-Flow). Támogassa a "papírmentes iroda" elvét. Valósítsa meg a hiteles dokumentumkezelés elvét (elektronikus aláírás). Legyen képes real-time (7×24 óra) és online tájékoztatást adni a HíF ügyfelei számára a felügyelet belső, de nyilvános működésével kapcsolatosan (internet, web). És végül a rendszert úgy kell kialakítani, hogy alkalmas legyen más központi államigazgatási szerveknél történő bevezetésre. A teljesítés határideje 2004. január

10-e, a következő ütemezésben. Ügyiratkezelő alaprendszer átadása: 2003. szeptember 30-a. Kiterjesztett ügyiratkezelő rendszer (hiteles dokumentumkezelés, webpublikálás) átadása: 2003 november 30-a. Ügyiratkezelő rendszer üzembe helyezése: 2004. január 2-a. Éles üzem támogatása: 2004. január 2-10. Az ajánlatkérő által meghívni kívánt ajánlattevők keretszáma három. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



A Telefontos működtetheti a BME hálózatát

Három ajánlattevő közül a Telefontos Informatikai, Távközlési, Szerelő és Szolgáltató Kft. nyerte meg a BME telefonközpont-hálózatának üzemeltetésére indított tárgyalásos eljárást. Az összességében legelőnyösebb ajánlat szerint a mellékletenkénti havi üzemeltetési díj áfa nélkül: 2002-ben 265 forint, 2003-ban 278, 2004-ben 292, 2005-ben 306 forint. A hálózatfelmérés és dokumentálás díjtalan. A szolgáltatás díja (rezsióradíj) áfa nélkül: 2002-2003-ban 860, 2004-ben 900, 2005-ben 945 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Légiforgalmi kapcsoló központ

Öt ajánlat érkezett a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat nyílt eljárására. Eszerint a feladat egyrészt az irányítótorony rádió- és telefonkapcsolatainak biztosítására egy nagy megbízhatóságú integrált kapcsoló központ telepítése, mely rendelkezik a szükséges rádió- és telefoninterfészekkel, az irányítók számára felhasználóbarát kezelői felülettel bíró operátori pozíciókkal, valamint a rendszer ellenőrzését és vezérlését biztosító munkahellyel. Másrészt szállítani és telepíteni kell a rádióberendezéseket, a rádió- és telefonforgalmazást rögzítő digitális sokcsatornás hangrögzítő berendezést, valamint a vészhelyzet esetére szükséges, a kapcsoló központtól független rádióberendezést. Szállítani kell továbbá a berendezések telepítéséhez, működtetéséhez szükséges valamennyi tartozékot. A feladatot a jelenleg üzemelő berendezések zavarása nélkül, folyamatos üzem mellett kell megoldani. A nyertes ajánlattevő a Park Air Systems Northfields, Market Deeping. Az ellenszolgáltatás összege: 1 109 551 euró. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Online adatátvitel a KSH-nak

Öten tettek ajánlatot a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) nyílt eljárására. A KSH-központot három budapesti helyszínnel és 19 megyei igazgatóságával összekötő online adatátviteli szolgáltatás biztosítására (a dokumentáció szerinti tartalék útvonallal) kiírt tendert a GTS-DataNet Távközlési Kft. nyerte. A nyertes ajánlattevő a szolgáltatás indulásakor fizetendő egyszeri költség tekintetében ellenszolgáltatásra nem tart igényt. A szolgáltatás működtetése során kért havi díjazás a következő. Egy évnél rövidebb időtartamig fennálló szerződés esetén 5 694 640 forint plusz áfa, egy évet elérő és két évet meg nem haladó időtartamig fennálló szerződés esetén 5 224 640 forint plusz áfa, két évet elérő és három évet meg nem haladó időtartamig fennálló szerződés esetén

4 415 640 forint plusz áfa, három évet meghaladó időtartamig fennálló szerződés esetén pedig 3 795 640 forint plusz áfa. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Honvédségi beszerzést nyert az Albacomp

Az Albacomp Számítástechnikai Rt. nyerte a Magyar Honvédség Hadtápanyag-ellátó Központ videofelvevő és -lejátszó berendezések, projektorok beszerzésére indított nyílt közbeszerzését. A szállítandó eszközök (zárójelben a mennyiség darabban): projektor (26), videokamera, VHS-C (26), digitális (18), videomagnó, hifi VHS (39), VHS 4 fejes (65), VHS 2 fejes (455), projektor- és videokamera-kiegészítő tartozékok, projektorhordtáska (26). A pályázatra 18 ajánlat érkezett. Az ellenszolgáltatás összege: nettó 31 275 140 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.