BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tuti tipp: 12 lottószoftver

Állandó lottószámaink mellett néha nem árt a vakszerencsét is segítségül hívni, főleg olyan heteken, mint amikor rekordnyereménnyel kecsegtetnek a hazai szerencsejátékok. Erre a célra legalkalmasabbak a számítógépes lottóprogramok. Az Origo a szoftverbázisában tucatnyi lottószám-generátori alkalmazást gyűjtött össze. Az internetes média azonban hangsúlyozza, hogy a teljes sikert nem garantálhatja.

Legtöbben valamilyen fix, állandó számmal játszanak a lottón. De legyen az dátum, életkor, vagy házszám, e számok kihúzásának ugyanakkora az esélye, mint bármelyiknek. Érdemes tehát szerencsét próbálni a számítógéppel "kihúzott" lottószámokkal már csak azért is, mert ezeknek több előnye is van. Egyrészt nem lehet a gépet befolyásolni, mivel a számokat a szoftverbe épített véletlenszám-generátor készíti. Másrészt ezekkel a szoftverekkel statisztikát, variációk gyors kidolgozását és a számok kinyomtatását is könnyen megvalósíthatjuk.

Válogatásunkban három részre bontottuk az alkalmazásokat. Az első részbe az egyszerű, könnyen kezelhető programokat gyűjtöttük össze, a másodikba pedig azokat a bonyolult, statisztikát és kimutatást is végzőket tettük, melyek kezelése némi szakértelmet kíván. Végül a harmadik részbe a magyar szoftverek kerültek.



>> Egyszerű lottószoftverek

CastleLotto v1.0

Könnyen kezelhető szoftver, mely véletlenszerűen generálja a lottószámokat. Beállíthatóak a dzsókerszámok, illetve 49-90 típusú lottószelvények. A programban találhatunk még egy egyszerű analizálórészt is.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/castlelotto.html



Lucky Dip Lotto v4.0.0.3

Az ingyenesen használható Lucky Dip Lottóban két kattintással tíz darab lottószámot állíthatunk elő. A program alkalmas tetszőleges lottó- és nyerőszámok, illetve dzsóker generálásához, amit akár ki is kinyomtathatunk.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/ldlfree4.html

Psychic Lotto Number Generator

Kétségtelenül látványos program, mely semmilyen beállítási lehetőséget nem enged: elindítva hat "mágikus" számjeggyel jutalmazza meg a játékost.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lotto.html

LotsaLotto v1.0

A LotsaLottóban tetszés szerint beállíthatjuk a kihúzott számok mennyiségét és a lottók számát, illetve a dzsókert. A virtuális sorsolás után a szoftver HTML-adatba menti el a számokat, amit egyből meg is tekinthetünk.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lotto101.html



>> Profi/magyar programok

Alkalmazások csak profiknak!

Lotto Pro 2002

Professzionális lottószám-generáló és -analizáló, melyben a komplett statisztikától kezdve az online adatbázisig mindent megtalálhatunk. A Lotto Pro 2002 erőssége az lottószámok nyilvántartása, a statisztikák és kimutatások elkészítése.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lotpro32.html

Lotto Hat v1.3

Több száz lottójáték közül választhatunk a programban, melyek amerikai, angol és európai stílusokat képviselnek. A Lotto Hat erőssége a statisztikai és a számelemzésben rejlik, mindazonáltal a véletlenszám-húzások igen látványosak.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lottohat116_setup.html

Lottery Statistic Analyser v3.6

Lottószámok analizálására, statisztikák és grafikonok készítéséhez használható professzionális szoftver. A Lottery Statistic Analyser nem állít elő véletlen számokat, hanem a már kihúzottakból készít matematikai statisztikát, és a legvalószínűbb számokból állítja elő az ajánlatot.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lsa.html

Lottery Assistant v1.899

A Lottery Assistant nemcsak a lottószámok elő-

állítására alkalmas, de azokról statisztikát és gra-

fikát is kérhetünk. Adatbázisában számtalan lot-

tójáték található, az amerikai lottóktól kezdve a népszerűbb európai szerencsejátékig.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/loas189.html



>> Magyar lottózószoftverek

SzerencseExe v2.43 (magyar)

Ingyenes magyar program, mely a skandináv, az ötös és hatos lottó, valamint kenó nyerőszámait állítja elő véletlenszerűen. A program maximális tíz szám generálására alkalmas.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/szer243free.html



>> Ötös lottó adatbázissal (magyar)

Komplett ötöslottó-szoftver, melyben adatbázist, kiértékelési lehetőséget és a leggyakrabban kihúzott számokat találjuk. Alkalmas variációk előállítására és azok kinyomtatására.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lotto5b.html

Hatoslottó-program (magyar)

Hatos számok véletlenszerű generálására, azok variálására, kinyomtatására, értékelésére használható program.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lotto6.html

Ötöslottó-program (magyar)

Ötös számok véletlenszerű generálására, azok variálására, kinyomtatására, értékelésére használható program.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lotto5.htm

[origo] www.origo.h

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.