BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A HP-pályázat nyertesei

A HP Magyarország Kft. a hazai szoftverfejlesztő cégek alkalmazáskínálatának továbbfejlesztéséhez és szélesítéséhez meghirdetett pályázatán tíz hazai szoftverfejlesztő cég nyert el támogatást, amely HP PA-RISC alapú szervert, HP-UX operációs rendszer- és fejlesztői szoftverlicenceket és HP-UX oktatási csomagot tartalmaz.

A támogatott pályázók között van az AAM Technologies Kft., az Eastron Kft., az EuroMACC Kft., a Fornax Integrátor Kft., a Freesoft Kft., a Guardware Systems Kft., a Kopint Datorg Rt., a Scadasys Kft., a Szeged Software Rt. és a Trilobita Kft.

A meghirdetésre negyven pályázat érkezett. A beadott pályázatok valamennyien magas színvonalúak, érdekesek, és visszaigazolták a hazai szoftverfejlesztők nemzetközileg elismert ötletességét. A pályázó alkalmazások között vannak távközlési, logisztikai, egészségügyi, épületmenedzsment-, digitális aláírási és biometriás azonosító-, dokumentummenedzsment-, projektirányítási, elektronikus beszerzési, internetportál szerkesztőségi, biztosítási, térképészeti, ingatlaninformációs, szövegbányászati, folyamatirányítási és videoarchiválási rendszerek. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.