BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megújult Üzleti Negyed

A közelmúltban külsejében és tartalmában egyaránt megújult, az (Origo) portál magyar gazdasági oldala, az Üzleti Negyed. A biztosítási kalkulátor, vagy a karriercentrum - megújítása mellett új tartalmi elemekkel, például a hitel és vásárlás rovattal egészült ki az oldal. Az Üzleti Negyed állandó olvasótáborához eddig közel huszonötezren tartoznak.

A nyitóoldalról az eddiginél több információ érhető el, különös tekintettel az e-kereskedelmi szolgáltatásokra. A jövőben harmincegy rovat segíti az oldalon belüli tájékozódást. Megújult a karriercentrum-, a jogszabályfigyelő-, valamint a vállalkozásrovat is, ahol a cégalapítástól kezdve az adózáson át minden információ jól rendszerezett formában áll a látogatók rendelkezésére. Új formában folytatja működését a biztosítási kalkulátorcsalád, keresettségét bizonyítja, hogy a Netriskkel közösen üzemeltetett oldalon keresztül novemberben 1800 új kötelező gépjármű-biztosítást kötöttek.

Az Üzleti Negyedben több új rovat is indult. Ilyen a hitelrovat, amelyben a diákhitelektől a lakáshitelekig találnak információt az érdeklődők. A szintén új vásárlásrovatban a várható árváltozások mellett a jövőben rendszeresen összehasonlítva jelennek meg nyolc élelmiszerüzlet-lánc árai. A befektetésrovatban a tőzsdei árfolyamokon túl az olvasók részletesen tájékozódhatnak a befektetési alapokkal és a különböző bankbetétekkel kapcsolatosan, az adórovat szerkezete pedig egyszerűsödött, így egy helyre kerültek az adókedvezményeket összegző írások. A rovat továbbra is külön foglalkozik a személyi jövedelemadóval és a vállalkozói adókkal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.