BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek



Digitális földmérési alaptérkép készítése

A Nemzeti Kataszteri Program Kht. nyílt eljárást indított Mogyoród község digitális állami földmérési alaptérképeinek elkészítésére, a vonatkozó szabvány, illetve szabályzatok, valamint az ajánlati dokumentáció előírásainak betartásával. Részajánlat nem tehető. A földhivatali állami átvételi záró jegyzőkönyv kiadásával igazolt végteljesítés határideje: 2004. december 15. (Közbeszerzési Értesítő, VG)



Adatbanki szoftver

A Nemzeti Szakképzési Intézet nyílt pályázatban kér ajánlatokat adatbanki szoftverre az Országos Képzési Jegyzékben szereplő, az Oktatási Minisztérium szakmai felelősségébe tartozó 420 - továbbá bővíthető - szakképesítés szakmai vizsgáihoz szükséges írásbeli vizsgatantárgyak tételeinek számítógépes nyilvántartó, tétel-összeállító és archiváló rendszerhez. Az ajánlattevőnek vállalnia kell a szoftver kezelésének betanítását és legalább egyéves garanciális karbantartást is. A teljesítés határideje 2003. május 15. Az ajánlatkérő korábbi teljesítést elfogad. (Közbeszerzési Értesítő, VG)



Udvari telefonbeszerzések 950 millióért



A Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága részvételi felhívással tárgyalásos eljárást kezdeményez a központosított közbeszerzési rendszer hatálya alá tartozó, illetve ahhoz önként csatlakozó intézmények kis telefonközpontokkal, telefonkészülékekkel és kapcsolódó szolgáltatásokkal történő ellátására, valamint az ellátórendszer működtetésére, bruttó 950 millió forint keretösszegben. Az ellátást a szerződés teljes időtartama alatt folyamatosan biztosítani kell a központosított közbeszerzésbe tartozó, összesen 1010 intézmény részére. A teljesítés helye országos, a központosított közbeszerzés intézményeinek székhelyei, telephelyei. Részajánlat a telefonalközpont gyártói platformokon alapuló részteljesítésekre tehető. Az intézmények folyamatos ellátása érdekében a keretszerződés időtartama a szerződés aláírásától 2004. szeptember 30-áig tart. (Közbeszerzési Értesítő, VG)



Adóbevallások számítógépes nyilvántartása

A DM Enter Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. nyerte az APEH Dél-budapesti Igazgatósága által hirdetmény közzétételével indult közbeszerzési eljárását. A feladat adóbevallások, munkáltatói és kifizetői adatszolgáltatások (kontrollinformáció), egyéb adatszolgáltatások és belső bizonylatok számítógépes nyilvántartása, adatrögzítése ajánlatkérő által biztosított program, illetőleg kétdimenziós pontkódolvasó felhasználásával az ajánlatkérő szakmai felügyelete mellett. A beszerzés éves mennyisége 200 millió karakter rögzítése, valamint 450 000 darab bizonylat nyilvántartása. A beérkezett ajánlatok száma három volt.

Az ellenszolgáltatás összege:

- adatbevitel-szolgáltatás ára 0,096 forint + áfa leütésenként

- nyilvántartás-szolgáltatás ára 8,40 forint + áfa darabonként

- kétdimenziós pontkódolvasás-szolgáltatás ára 690 forint + áfa óránként

A szolgáltatások igénybevételére rendelkezésre álló éves keretösszeg 28 966 000 forint + áfa. (Közbeszerzési Értesí-

tő, VG)



Távközlési és informatikai rendszer

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága meghívásos pályázatban választotta ki az új Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet építésével kapcsolatosan a távközlési és informatikai rendszer megtervezőjét és kivitelezőjét. A pályázatra egy ajánlat érkezett, a nyertes a KFKI Isys Informatikai Kft. Az ellenszolgáltatás összege: 69 714 957 forint. (Közbeszerzési Értesítő, VG)



Kapcsolt távbeszélő-hálózati internetszolgáltatás

Eredményes volt a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságának a kapcsolt távbeszélő-hálózati internetszolgáltatás biztosítására indított tárgyalásos eljárása. Eszerint a központosított közbeszerzés összesen 1010 intézménye, valamint az önként csatlakozók részére kiírt pályázat négy részteljesítésének végzésén ketten osztozkodhatnak. A nyugat-magyarországi és a kelet-magyarországi alapszolgáltatást az Axelero Internet Szolgáltató Rt. nyerte, a nyugat-magyarországi és a kelet-magyarországi emelt szintű szolgáltatás nyertese pedig a GTS-Datanet Távközlési Kft. Az eljárásra négy ajánlat érkezett. (Közbeszerzési Értesítő, VG)



MFB hitelszámla-kezelő rendszer

Három ajánlattevő közül a SAP Hungary Kft. nyerte a Magyar Fejlesztési Bank Rt. által hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos közbeszerzését. Feladata a hitelszámla kezelésére alkalmas számítástechnikai rendszer kialakítása, ehhez kap-csolódóan koncepcionális terv készítése a dokumentáció szerinti modulok beszerzésére, továbbá a modulok licenceinek be-szerzése és szállítása, valamint bevezetésük integrálása a működő SAP-rendszerbe, és támogatás. Az ellenszolgáltatás összege: 414 925 571 forint + áfa. (Közbeszerzési Értesítő, VG)



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.