BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

HOUG: vitafórum az EU-csatlakozásról

Az EU-csatlakozásnak az informatikai ágazatra gyakorolt hatásáról tartanak vitafórumot áprilisban a HOUG idei konferenciáján. Az Oracle-termékek magyarországi felhasználóinak hagyományos rendezvénye ebben az évben április 7-11. között zajlik a szokásos soproni helyszínen.

Az idén közel 600 regisztrált résztvevőt várnak Sopronba április 7-11. között az Oracle-felhasználók magyarországi egyesületének konferenciájára. A rendezvényen közel 90 előadás és szakmai szekció ad lehetőséget az Oracle-rendszerek felhasználóinak és partnereinek, hogy megosszák egymással a bevezetéssel, üzembe helyezéssel, napi használattal kapcsolatos tapasztalataikat. Tervek szerint a konferencia első teljes napján az Oracle ré-gióért felelős elnökhelyettese tart előadást az informatika várható trendjeiről. Ugyanaznap délután vitafórum lesz az EU-csatlakozásnak az informatikai szakmát érintő hatásairól. A vitafórumon részt vesz Beck György vezérigazgató (Hewlett-Packard Magyarország Kft.), Báti Ferenc, a Hungarian Software Allience üzleti és straté-giai igazgatója), dr. Kepecs Gábor vezérigazgató (ÁB-Aegon Rt.), Laufer Tamás vezérigazgató (Albacomp Számítástechnikai Rt.), dr. Vinnai Balázs ügyvezető (Interactive Net Design Rt.), Tom Schwieters ügyvezetőĄ igazgató (IDC), Kónya Attila konzultációs igazgató (MIS Consulting), Veress József vezető tanácsadó (Nemzeti Fejlesztési Terv és EU Támogatások Hivatala), valamint Csapodi Csaba főosztályvezető (Informatikai és Hírközlési Minisztérium).

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.