BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Elektronikus kormányzati gerinchálózat

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium nyílt eljárást indított a 2003. június 1-jétől 2006. december 31-ig terjedő időszakban kiépítendő elektronikus kormányzati gerinchálózattal és informatikai közhálóval, illetve azzal összefüggő szolgáltatásokkal kapcsolatos közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítására. Ez a következőket jelenti: a műszaki specifikáció egyeztetése, az eljárás ütemezésének megtervezése, legalább két munkatárs folyamatos azonnali elérhetősége rádiótelefonon, felhívás megszövegezése és megjelentetése, dokumentáció készítése és értékesítése, dokumentáció egyeztethetősége interneten keresztül, a részvételi jelentkezések, illetve az ajánlatok bontásának levezetése és jegyzőkönyvezése, alkalmassági és érvényességi vizsgálatok elvégzése, a bírálóbizottság munkájának segítése javaslattétellel, ajánlatkérő jegyzőkönyvezése, az eljárás eredményének kihirdetése és a Közbeszerzési Értesítőben történő megjelentetése, vállalkozási szerződések előkészítése, a szerződésekben foglalt feladatok megvalósításának műszaki ellenőrzése érdekében összehívott havi koordinációk levezetése és jegyzőkönyvezése. Az ajánlatkérő legalább öt közbeszerzési eljárást kíván lefolytatni, melyek beszerzési értéke egyenként meghaladja a bruttó 500 millió forintot. A megbízás a szerződés megkötését követően 2006. december 31-ig megindított közbeszerzési eljárások alapján létrejött szerződéses munkák megvalósításáig tart. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Szerver, munkaállomás, nyomtató

A Fővárosi Közterület-fenntartó Rt. ajánlatot kér egy szerver és SAN-rendszer szállítására, valamint fürtözéses integrálására a társaság informatikai rendszerébe, továbbá 75 munkaállomás, 35 hálózati nyomtató preinstallált szoftverekkel történő szállítására. Részajánlat nem tehető. A teljesítés határideje 2003. június 16. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Kórházi informatika

Mosonmagyaróvár város önkormányzata nyílt közbeszerzési pályázatot írt ki a 302 ágyas Karolina Kórház és Rendelőintézet rekonstrukció keretében a komplex informatikai (számítógép-, telefon-, személy- és nővérhívó, kábeltelevízió-) hálózat, aktív elemek és számítástechnikai eszközök szállítására, szerelésére, üzembe helyezésére, valamint a szoftverrendszer részleges cseréjére. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Választási rendszer bővítése

A Zalaszám Informatikai Kft. nyerte a BM Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárását. A feladat a 2002. évi országos választásokhoz kifejlesztett, a központi hivatal költségvetési pénzügyi információs rendszerébe integrált választási pénzügyi, logisztikai rendszer bővítése alkalmazásfejlesztéssel, a 2003. évi EU-népszavazás pénzügyi előkészítéséhez, lebonyolításához szükséges modulokkal. Ezenkívül az alkalmazáshoz kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, a pénzügyi feladatok irányítása, lebonyolítása, a rendszer üzemeltetése és oktatása terén elvégzendők. Az ellenszolgáltatás összege bruttó 88 millió forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Okmányirodai továbbfejlesztések

A Siemens Rt. a győztese a BM Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatalnak okmányirodai alkalmazások továbbfejlesztésére és eszközparkjának bővítésére indított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárásnak. Az ellenszolgáltatás összege: bruttó 561 millió forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Elektronikus közgyűlés

A XI. kerületi önkormányzatnak az általa korábban bevezetett és használt "Titan Elektronikus Közgyűlés" szoftvermodul továbbfejlesztésére indított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárását a Procont Holding Üzleti Tanácsadó Rt. nyerte. Az ellenszolgáltatás összege: bruttó 49,8 millió forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Licencjogok megváltása

Egy ajánlat érkezett a székesfehérvári önkormányzatnak a szoftvertermékek licencjogának megváltására (követési támogatások igénybevételével) kiírt nyílt eljárására. A nyertes a Rudas & Karig Kft., ára 54 549 545 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.