BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Marriott.com:csúcsfoglalás

A Marriott szállodalánc internetes honlapja tavaly egymilliárd dolláros üzletet hozott a cégnek. A Marriott.com rendelésállománya 1999. óta meghétszereződött. A cég a közelmúltban számos fejlesztést hajtott végre a honlapon, amely ma már a német, a japán és a mexikói piacon is elérhető.

A Marriott.com honlap legújabb fejlesztései:

Állítsa össze saját üdülési árait! - Ez a szolgáltatás azt a lehetőséget nyújtja a szabadidős utazók számára, hogy saját maguk alakítsák ki az üdülési árakat, beleértve a szobaárat, a repülőjegy és az autóbérlés díját. Két vagy több fő bárhova repülhet az Egyesült Államokon belül a legkedvezőbb feltételek mellett, 14 nappal az utazás megkezdése előtt történő foglalás esetén. A csomagárak a Marriott Hotels & Resorts, a JW Marriott Hotels & Resorts, a Renaissance Hotels & Resorts, a Courtyard, a Fairfield Inn, a Residence Inn, a TownePlace Suites és a SpringHill Suites szállodai szobaárait tartalmazzák.

Last minute hétvégék - A Marriott.com honlapon, az utazás megkezdése előtt kevesebb mint 14 nappal történik a foglalások több mint 60 százaléka, így a last minute hétvégék további tervezési lehetőséget ajánlanak az utazók számára. A szabadidős utazók választhatnak belföldi és külföldi "csomagárak" közül, amelyek tartalmazzák a szobaárat, a repülőjegy és az autóbérlés díját. Az indulást megelőző két héten belül elérhető ajánlatok mintegy 60 százalékos megtakarítási lehetőséget kínálnak.

Jelenleg a Marriott-szobák több mint 75 százalékának foglalása zajlik az interneten keresztül. A Marriott.com-on a szállodalánc több mint 2500 szállodájába lehet szobát foglalni, beleértve a budapesti egységet is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.