BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek



Kórházi integrált informatika

Nyílt eljárást indított a Semmelweis Kórház-Rendelőintézet kórházi integrált informatikai rendszer beszerzésére, telepítésére és karbantartására. A kórház 1013 ággyal és 105 szakrendeléssel működik. A teljesítés helye Miskolc, a teljesítést a szerződés megkötését követő 40 naptári napon belül meg kell kezdeni és a szerződésben vállaltak szerint be kell fejezni. Részajánlat nem tehető. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Adatbázisba szervezés, internetmegjelenítés

A Nemzeti Szakképzési Intézet nyílt pályázatot írt ki az Országos képzési jegyzékben szereplő, az Oktatási Minisztérium hatáskörébe tartozó 420 szakképesítés munkakörelemzésen alapuló különböző (1-60 oldalas Word, Excel) dokumentumainak adatbázisba szervezéséhez és az adatbázis interneten történő megjelenítéséhez. Feladat a szoftver elkészítése, tesztelése, feltöltése, betanítása és minimum egy évig a támogatása. A munkakörelemzésen alapuló fejlesztés menetét a dokumentáció tartalmazza, a dokumentumok egy sorozata (egy szakképesítés-csoportra) mágneslemezen a dokumentáció mellékletét képezi. A teljesítési határidő a szerződés aláírásától számított négy hónap. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Piaci árinformációs rendszer

Hét ajánlattevő közül a Humansoft Kft. nyerte az Agrárgazdasági Kutató és Informatikai Intézet nyílt közbeszerzését. Feladata a piaci árinformációs rendszer központi szoftverének kifejlesztése és a régi rendszer adatainak áthelyezése után a helyszíni beüzemelése volt. A szoftvert és a hozzá kapcsolódó dokumentációt (fejlesztés, felhasználás, üzemeltetés) CD-n és nyomtatott formában kellett átadni. Az ellenszolgáltatás összege: 29 593 750 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Szoftver-továbbfejlesztés a Diákhitelnél

Egy ajánlat érkezett a Diákhitel Központ Rt.-nek a meglévő szoftver továbbfejlesztésére indított hirdetmény közzététele nélküli, tárgyalásos eljárására. A társaság integrált pénzügyi rendszerét az alaptevékenységét érintő jogszabály és egyéb változások miatt hat elemmel kellett továbbfejleszteni. A nyertes Online Üzleti Informatika Rt. ajánlati ára 13 090 680 forint volt. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Pályázati rendszer

A Welt 2000 Kft. nyerte a Magyar Fejlesztési Bank Rt. (MFB) hirdetmény közzététele nélküli, tárgyalásos eljárását. E szerint a pályázati úton szétosztott pénzeszközöket kezelő, nyilvántartó, ellenőrző rendszer - fejezeti kezelésű célelőirányzatok pályázati kezelésére és az ehhez kapcsolódó pénzügyi, számviteli, ellenőrzési feladatok ellátására való - ki-, illetve továbbfejlesztése volt a feladat. Az összesen 80 446 000 forintos projektből a pályázati információs rendszer (pir) kifejlesztése 56 736 000, a pir szoftverkövetése és rendszertámogatása 23 710 000 forintba kerül. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Felemás eredmény

Az Innostart Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ Alapítvány nyílt eljárásának csak az egyik részteljesítése zárult eredménnyel. A komplex számítástechnikai rendszer fejlesztésére (rendszertervezés, hardvereszközök beszerzése, Lotus Notes és hálózati eszközök beszerzése, hálózat fejlesztése, valamint komplett rendszer beüzemeltetése) kilenc ajánlat érkezett. A nyertes a Szintézis Informatikai Rt. lett bruttó 12 680 564 forinttal. Négy ajánlat érkezett, de mégis eredménytelenül végződött a másik részteljesítés. Ebben a kiíró olyan elektronikus oktatási keretrendszerre kért ajánlatot, mely lehetőséget biztosít tananyagok indítására és lejátszására, a SCORM szabványnak megfelelően, az egyes szerepkörökre vonatkozó jogosultságok kezelésével. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Munkaállomások, monitorok szállítása

Tizenegy ajánlat érkezett a Károli Gáspár Református Egyetem pályázatára. A száz (š30 százalék) munkaállomást, az ehhez kapcsolódó szervereket és monitorokat - a szerződéskötést követő három évig a dokumentációban részletezettek szerint - a Flaxcom Elektronikai és Kereskedelmi Kft. szállíthatja, illetve az azokhoz járó támogatási szolgáltatásokat végezheti. Az ellenszolgáltatás öszszege bruttó 22 350 412 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



KSH-adatgyűjtés

Az IqSoft Intelligens Software Rt. nyerte a KSH internetes elektronikus adatgyűjtési rendszerének (KSH.XML) továbbfejlesztésére indított, hirdetmény közzététele nélküli, tárgyalásos eljárását. Egyetlen ajánlat érkezett a kiírásra, az ellenszolgáltatás összege - azaz a vállalkozási díj - bruttó 29 987 500 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.