BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tesztelhető e-tananyagok

2003. május 1-jéig az interneten elérhetők az első magyar, diákok számára kiírt elektronikus tananyagkészítő verseny legjobbnak ítélt munkái. A coedu tudásháló verseny honlapján minden regisztrált felhasználó szabadon tesztelheti a döntőbe jutott pályázati anyagokat. A látogatottsági adatokat a szervezők mérik, és a legtöbbet látogatott pályaművek további pontokat kapnak. Így áll össze a végeredmény, amit május 6-án, a verseny díjkiosztó ünnepségén hirdetnek ki. Minden kategóriában egy csapat nyeri el a fődíjat, ami a tagok számára egy-egy Sony VAIO SJ 30-as kéziszámítógép. A döntőbe jutott tananyagok a verseny befejezése után is ingyenesen elérhetők maradnak.

A coedu tudásháló versenyt tavaly novemberben indította el 12-19 éves diákok és felnőtt segítőik részére a Mimóza Kft. A kiírás szerint a csapatok hét kategóriában elektronikus tananyagokat készítenek, akár oly módon, hogy kizárólag az interneten tartják egymással a kapcsolatot, amihez a szervezők több eszközt is az indulók rendelkezésére bocsátanak. A megméretés célja, hogy játszva tanítsa meg a gyerekeket az internet mint hétköznapi, a tanulásban is hasznos eszköz használatára. A versenyhez a Mimóza a coedu online oktatási rendszerét bocsátotta a pályázók rendelkezésére. A verseny honlapja: http://www. verseny.coedu. hu/ (Index)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.