BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Olcsó netutak új keresővel

A turisztikai iparnak informatikai megoldásokat kínáló amerikai Worldspan a közelmúltban mutatta be New Yorkban azt a legújabb fejlesztésű rendszerét, amely segít az olcsó viteldíjú utak kiválasztásában, illetve a lefoglalt utak újraárazásában - derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből. Eszerint a nemzetközi turisztikai ipar első olyan automatizált rendszeréről van szó, amelynek segítségével a légitársaságok és utazásszervező weboldalak alacsony árakon vásárolhatnak, és egyben újrakalkulálhatják egy már korábban lefoglalt utazás árát. A fejlesztés végleges verziójának megjelenését - amely Worldspan Rapid Reprice Select névre hallgat - még ez évre ígéri a cég. Segítségével a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy öt különböző, alacsony tarifájú útvonal-lehetőséget hívjon le, és pillanatok alatt átfoglaljon egy repülőjegyet.

A rendszer automatikusan felkutatja a régi és új tarifákat, illetve szabályozókat és pontos, teljesen átkalkulált árakkal együtt jelenít meg minden egyes új útitervet. Az új árak tartalmazzák a megfelelő tarifákat, adókat, kiegészítő költségeket, térítéseket, kötbéreket és adminisztrációs díjakat. Egy repülőjegy kézi újraárazása mintegy harminc percet és 500 leütést vesz igénybe, a rendszer használatával kevesebb mint egy perc alatt elvégezhető.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.