BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mobilizálódik a Skype

Már mobiltelefonról is használható az interneten keresztüli ingyenes, illetve rendkívül olcsó telefonhívásokat lehetővé tevő Skype hálózat a Vendex International Ltd. új, ingyenes szoftverével, az EpyxMobile-lal. Ez az első olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy ingyenes hívásokat indítsanak a felhasználók mobiltelefonjaikról a Skype internetes telefonhálózat felé - derül ki az Isite.hu összeállításából. A mobiltelefon Bluetooth kapcsolatot használva a felhasználó számítógépén keresztül csatlakozik a Skype hálózathoz. Az alkalmazás hátránya, hogy egyelőre csak néhány mobiltelefon-típussal - Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Siemens - képes együttműködni. Míg az EpyxMobile ingyenes verziójával csak hívásokat lehet indítani a Skype hálózaton keresztül - akár a SkypeOutot használva -, addig az előfizetős EpyxMobile Pro már azt is lehetővé teszi, hogy a Skype-rendszerből érkező hívásokat is fogadjanak a felhasználók mobiltelefonjaikon.

A Skype-felhasználóknak már nem elég, hogy csak a számítógép előtt ülve használhatják ki a hálózat nyújtotta előnyöket, egyre nagyobb az igény a határokon átívelő, olcsó mobilhívásokra is - jelentette ki Michael Patrick Dwen, az EpyxMobile vezérigazgatója.

- A szoftverünk pedig pontosan ezt teszi lehetővé, ingyenes vagy nagyon olcsó hívásokat kínálva a mobiltelefonról a világ minden részére.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.