BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Különleges kalóz szolgáltatás

Egyedülálló együttműködést indít A Karib-tenger kalózai 2 – A holtak kincse című filmet forgalmazó Buena Vista International európai divíziója , valamint a Google.

A film amerikai és nagy-britanniai bemutatóját követő hétvégén ugyanis eddig soha nem látott tartalmat szolgáltatnak a Google Earth, ill. a Google Video internetes csatornákon keresztül. Ez az első alkalom, hogy egy fiktív helyszínt helyeznek el a Földet műholdas kamerákon keresztül megmutató Google Earth adatbázisában: a Karib-tenger térségében egy valódi kincses sziget látható, melynek alakja megegyezik a film koponyából és égő fáklyákból álló emblémájával. Az oldalra látogatók felfedezhetik a Kalózok Szigetét, s letölthető képernyővédőket, képgalériákat, előzeteseket találhatnak, valamint DJ Tiesto „He’s a Pirate” című dalból készített remixének előzetesét.

A Google Earth igen egyszerűen használható szolgáltatás, melynek segítségével a rendkívül részletes műholdfelvételekre közelíthetünk rá, egészen olyan közel, hogy akár saját házunkat is megtalálhatjuk rajta. Henning Lindblad, a BVI Europe marketing-vezetője elmondta, „A Google termékei egészen új utakat nyitottak meg az európai mozi nézők előtt, akik így érdekes részleteket tudhatnak meg az adott filmről. Ezúttal a lélegzetelállító Kalózok Szigete a Google Earth-ön tekinthető meg, az előzetesek, filmrészletek és egyéb tartalmak pedig a Google Video portálon.” Derren Sequera a Google képviseletében hozzátette: „Ez a kampány kielégíti a közönség azon igényét, hogy minél több exkluzív tartalmat kapjanak és minél szorosabb kapcsolatban lehessenek az olyan nagyszabású produkciókkal, mint amilyen A Karib-tenger kalózai. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.