BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Még messze az e-vágyak vonzásától

Könnyebb laptop és gyorsabb internet helyett kisebb fogyasztású autóra és intelligens otthonra vágynak a magyarok - – derül ki a Szonda-Ipsos reprezentatív infokommunikációs felméréséből, amely arra keresett választ, hogy kilenc előre meghatározott fejlesztési terület közül Magyarországon melyek a legnépszerűbbek.

 
Minden második magyar kisebb fogyasztású autót szeretne. A kutatás másik legmeglepőbb eredménye az volt, hogy a távolról vezérelhető, intelligens háztartások iránti igény megelőzi a számítástechnikával, illetve az internettel kapcsolatos fejlesztési elvárásokat. 

A telefonoknál már nem a készülékek mérete, hanem a tudása fontosabb, míg videotelefont minden harmadik magyar választana, addig kisebb mobiltelefonra már csak a megkérdezettek egytizede vágyik. 
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.